Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Criminals FC (799315) - harler globber trompas (308669) » 599036585: T52/J8/VII

Liga 599036585 Información oficial sobre el partido 599036585 en Hattrick

11.03.2017 15:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 8 / VII.761 (38797)

TORREZNOS F.C. Alineación oficial del equipo 'TORREZNOS F.C.' en el partido 2 - 0 Betancuria United Alineación oficial del equipo 'Betancuria United' en el partido
Nazario Zaragozá (18') 1 - 0
Ladislau Espinós (55') 2 - 0
TORREZNOS F.C. Alineación oficial del equipo 'TORREZNOS F.C.' en el partido 2 - 0 Betancuria United Alineación oficial del equipo 'Betancuria United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TORREZNOS F.C. Alineación oficial del equipo 'TORREZNOS F.C.' en el partido 2 - 0 Betancuria United Alineación oficial del equipo 'Betancuria United' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TORREZNOS F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): TORREZNOS va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Nazario Zaragozá va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ladislau Espinós es va introduir dins la defensa central al minut 55, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jorge Cabarcos per poc que no incrementa el marcador al minut 20. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fernando Viana Infante va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, José Luis Gascón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fernando Viana Infante va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Juan Luis Gaztañeta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Fernando Viana Infante va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nazario Zaragozá de TORREZNOS es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nazario Zaragozá va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que TORREZNOS va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): Wilmer Pozo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Betancuria United

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 33, en un 1 contra 1 amb el porter, però Tiberiu Bohâlţea va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Romeo Julve des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Betancuria van sortir al contraatac amb encert al minut 53, però Stig Hassel no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del TORREZNOS. La jugada d'estratègia del Betancuria per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Dino Muíño va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Marcos Calvache de Betancuria va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.