Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Rompecachitas (1586393) - Barcelona Cule78 (118646) » 599029085: T52/J8/VII

Liga 599029085 Información oficial sobre el partido 599029085 en Hattrick

11.03.2017 15:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 8 / VII.627 (38663)

Guasamayeta crack tean Alineación oficial del equipo 'Guasamayeta crack tean' en el partido 0 - 2 ñukemapu Alineación oficial del equipo 'ñukemapu' en el partido
0 - 1 Fernando Lidón Jiménez (40')
0 - 2 Fernando Lidón Jiménez (75')
Guasamayeta crack tean Alineación oficial del equipo 'Guasamayeta crack tean' en el partido 0 - 2 ñukemapu Alineación oficial del equipo 'ñukemapu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guasamayeta crack tean Alineación oficial del equipo 'Guasamayeta crack tean' en el partido 2 - 0 ñukemapu Alineación oficial del equipo 'ñukemapu' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guasamayeta crack tean

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Ramón Valenzuela Serrano de Guasas va intentar batre la porteria rival al minut 56 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Ivano Biagioni va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Ivano Biagioni de Guasas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zlatan Šepić de Guasas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

ñukemapu

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Passats 40 minuts de partit, ñukemapu es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Fernando Lidón Jiménez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de ñukemapu, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Fernando Lidón Jiménez va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ñukemapu va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dídimo Rozo va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Qasim Al-Hammadi va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Danilo Simić va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ñukemapu que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): ñukemapu van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 80, però el xut de Danilo Simić des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Jiří Měřička de ñukemapu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.