Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Carmesí (49338) - CSA Germany (994137) » 599026365: T52/J1/VII

Liga 599026365 Información oficial sobre el partido 599026365 en Hattrick

21.01.2017 15:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 1 / VII.579 (38615)

C.F. Retamalense Alineación oficial del equipo 'C.F. Retamalense' en el partido 1 - 2 CSA Germany Alineación oficial del equipo 'CSA Germany' en el partido
Adam Perrin (21') 1 - 0
1 - 1 Mihai Beuran (22')
1 - 2 Tarso Abreu Silva (87')
C.F. Retamalense Alineación oficial del equipo 'C.F. Retamalense' en el partido 1 - 2 CSA Germany Alineación oficial del equipo 'CSA Germany' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Retamalense Alineación oficial del equipo 'C.F. Retamalense' en el partido 2 - 1 CSA Germany Alineación oficial del equipo 'CSA Germany' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,5 % 7,6 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Retamalense

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador Adam Perrin de Retamalense, després de 21 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adam Perrin va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Retamalense va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Justin Montt ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Delfino Lázaro Garrido va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Retamalense enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Armin Waldner de Retamalense va intentar batre la porteria rival al minut 89 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Armin Waldner de Retamalense va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Zubba de Retamalense la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CSA Germany

Goles Goles

  • 162 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Mihai Beuran, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 22.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): Germany agafava avantatge al minut 87 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tarso Abreu Silva amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Germany va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 56, quan Nicola Pantano va quedar-se sol davant el porter Micha Rauschke, però aquest va poder aturar el xut.
  • 208 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Oindi Goianaga de Germany va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Frederick Schipelbeil que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Federico Biancospino de Germany es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Nicola Pantano no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.