Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TronXo Team (435754) - OliTeam (121539) » 599023204: T52/J8/VII

Liga 599023204 Información oficial sobre el partido 599023204 en Hattrick

11.03.2017 15:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 8 / VII.522 (38558)

Jocca Spartans Alineación oficial del equipo 'Jocca Spartans' en el partido 1 - 2 Salxon's clube Alineación oficial del equipo 'Salxon's clube' en el partido
0 - 1 Fernando Villarán (3')
Riccardo Duilio (63') 1 - 1
1 - 2 Teodoro Infanzón (66')
Jocca Spartans Alineación oficial del equipo 'Jocca Spartans' en el partido 1 - 2 Salxon's clube Alineación oficial del equipo 'Salxon's clube' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jocca Spartans Alineación oficial del equipo 'Jocca Spartans' en el partido 2 - 0 Salxon's clube Alineación oficial del equipo 'Salxon's clube' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jocca Spartans

Goles Goles

  • 112 Minuto 63 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Riccardo Duilio va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Ventzislav Lisichkov va estar a punt de marcar al minut 9 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Ian Saló de Spartans va intentar batre la porteria rival al minut 20 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Ventzislav Lisichkov va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Spartans va estar a punt de posar-se per davant al minut 65 però Riccardo Duilio va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Andrej Zimonjić de Spartans va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 8 (Evento clima: sol, OK técnico): Antonis Chatzikiriakos semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Salxon's clube

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Fernando Villarán va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Salxons.
  • 186 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Salxons va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Teodoro Infanzón.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Salxons va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Teodoro Infanzón, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 289 Minuto 55 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Marek Palik va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Augustin Bělohradský el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Manuel Abadía de Salxons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Fernando Villarán. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.