Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GloriosoBastard (436858) - FC TORRE PACHECO (799635) » 599022586: T52/J8/VII

Liga 599022586 Información oficial sobre el partido 599022586 en Hattrick

11.03.2017 15:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 8 / VII.511 (38547)

Galianos de glasgou Alineación oficial del equipo 'Galianos de glasgou' en el partido 2 - 1 Dragoons de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Dragoons de Barcelona' en el partido
Julián Villapol (9') 1 - 0
Alfonso Estoles (16') 2 - 0
2 - 1 Eduardo Longoria (47')
Galianos de glasgou Alineación oficial del equipo 'Galianos de glasgou' en el partido 2 - 1 Dragoons de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Dragoons de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Galianos de glasgou Alineación oficial del equipo 'Galianos de glasgou' en el partido 4 - 0 Dragoons de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Dragoons de Barcelona' en el partido
Tiene mala suerte 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galianos de glasgou

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 9 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Julián Villapol. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alfonso Estoles es va introduir dins la defensa central al minut 16, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 30 (Ocasión de falta): Al minut 30, Julián Villapol gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 46 quan Carlos Rivas de Galianos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Pep Artiga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Efisio Fiumi al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pep Artiga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Carlos Rivas de Galianos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Carlos Rivas, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Dragoons de Barcelona

Goles Goles

  • 143 Minuto 47 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Barcelona eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 47, Eduardo Longoria va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Eulalio Castella, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Eduardo Longoria no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Jonas Nimz quasi aconsegueix empatar per Barcelona al minut 89, però Eulalio Castella va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ricardo Goacona va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, OK potente): Abian Mercader no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.