Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PufosUnited (1455669) - U.E.Rubí (492140) » 599021766: T52/J13/VII

Liga 599021766 Información oficial sobre el partido 599021766 en Hattrick

15.04.2017 15:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 13 / VII.496 (38532)

la zuuuuuper Alineación oficial del equipo 'la zuuuuuper' en el partido 2 - 0 Juanfry_Bogart Team Alineación oficial del equipo 'Juanfry_Bogart Team' en el partido
Gabriel Pepel (18') 1 - 0
Ermenter Mor (24') 2 - 0
la zuuuuuper Alineación oficial del equipo 'la zuuuuuper' en el partido 2 - 0 Juanfry_Bogart Team Alineación oficial del equipo 'Juanfry_Bogart Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la zuuuuuper Alineación oficial del equipo 'la zuuuuuper' en el partido 2 - 0 Juanfry_Bogart Team Alineación oficial del equipo 'Juanfry_Bogart Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la zuuuuuper

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 18 minuts, el tirador de faltes del zuuuuuper va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gabriel Pepel, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del zuuuuuper van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ermenter Mor va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): zuuuuuper va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Florin Axente va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Wiktor Grześkowiak.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Francisco Soriano del zuuuuuper ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ermenter Mor de zuuuuuper va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Modesto Caroi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Wiktor Grześkowiak va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 216 Minuto 86 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Francisco Soriano va ser clau en la jugada d'atac de zuuuuuper al minut 86, quan ell mateix va fer una passada brutal a Nikanor Osinalde, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Luis Las Heras Tomás de zuuuuuper va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Juanfry_Bogart Team

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Juanfry_Bogart Team va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 48, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Jörg Balbinot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Biel Terrassa de Juanfry_Bogart Team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Fernández de Juanfry_Bogart Team es va guanyar la targeta groga merescudament.