Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c.tlr (308499) - Sons of Odín (125814) » 599005779: T52/J6/VII

Liga 599005779 Información oficial sobre el partido 599005779 en Hattrick

25.02.2017 15:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 6 / VII.211 (38247)

ZAS!EN TODA LA BOCA Alineación oficial del equipo 'ZAS!EN TODA LA BOCA' en el partido 1 - 5 condado fc Alineación oficial del equipo 'condado fc' en el partido
0 - 1 Antonio Allegrini (8')
0 - 2 Isidoro Tembra (35')
0 - 3 Mauro Latorre (42')
0 - 4 Abel Bruy (63')
0 - 5 Romeo Peinado (70')
Frédéric Courtois (80') 1 - 5
ZAS!EN TODA LA BOCA Alineación oficial del equipo 'ZAS!EN TODA LA BOCA' en el partido 1 - 5 condado fc Alineación oficial del equipo 'condado fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
ZAS!EN TODA LA BOCA Alineación oficial del equipo 'ZAS!EN TODA LA BOCA' en el partido 0 - 7 condado fc Alineación oficial del equipo 'condado fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZAS!EN TODA LA BOCA

Goles Goles

  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Mauro Malamata el va rematar Frédéric Courtois amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al 41, Amadeo Raúl Lotorto hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Eduardo Ríos. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 289 Minuto 42 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Iván Mantzke va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Paul-Călin Simionescu el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

condado fc

Goles Goles

  • 135 Minuto 8 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Antonio Allegrini va demostrar la seva experiència quan al minut 8 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 1. És un murri!
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Isidoro Tembra de condado va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mauro Latorre de condado l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 42 de partit.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Abel Bruy va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Romeo Peinado va augmentar l'avantatge de condado a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Romeo Peinado es va quedar sol davant del porter, al minut 31. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 43 (Ocasión de falta): Albano José Soares va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Abel Bruy que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Romeo Peinado quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Albano José Soares, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Isidoro Tembra de condado va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Silviu-Anton Cămăraşu de condado va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Cibrán Sáinz Pardo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.