Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E Vilassar De Mar (1418819) - Awafresca (994422) » 599003304: T52/J2/VII

Liga 599003304 Información oficial sobre el partido 599003304 en Hattrick

28.01.2017 15:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 2 / VII.167 (38203)

Cultural Cazubreakers FC Alineación oficial del equipo 'Cultural Cazubreakers FC' en el partido 2 - 2 Pesadilla C.F. Alineación oficial del equipo 'Pesadilla C.F.' en el partido
0 - 1 Abel Olmos La Santa (5')
0 - 2 Alfonso Amescua (16')
Manuel Monserrat (79') 1 - 2
Hèctor Piquer (80') 2 - 2
Cultural Cazubreakers FC Alineación oficial del equipo 'Cultural Cazubreakers FC' en el partido 2 - 2 Pesadilla C.F. Alineación oficial del equipo 'Pesadilla C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cultural Cazubreakers FC Alineación oficial del equipo 'Cultural Cazubreakers FC' en el partido 2 - 0 Pesadilla C.F. Alineación oficial del equipo 'Pesadilla C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cultural Cazubreakers FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): Manuel Monserrat de Cultural va demostrar les seves habilitats al minut 79 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Hèctor Piquer va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Mikael Westersjö de Cultural no va ser gol per ben poc.
  • 203 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Cultural va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Daniel Fernández Castrillón va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jaromír Hoření va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Ricardo Hernández Luna va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Mikael Westersjö no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Mikael Westersjö de Cultural va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Mikael Westersjö va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Mikael Westersjö no li va importar gens ni mica.

Pesadilla C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pesadilla eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 5, Abel Olmos La Santa va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jaume Vilarrasa va anar directament als peus de Alfonso Amescua que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pesadilla va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a David Pío, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Pesadilla van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 41, però el xut de Diego Arozena des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Pesadilla van sortir al contraatac amb encert al minut 43, però Josep Joan Gauxachs no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 47 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pesadilla va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 47, però en Alejandro Quiroga va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Marco Barros de Pesadilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaume Vilarrasa de Pesadilla es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): David Pío va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.