Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Renacidos Tungsteno (48076) - Los Precursos (1417380) » 599002314: T52/J8/VII

Liga 599002314 Información oficial sobre el partido 599002314 en Hattrick

11.03.2017 15:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 8 / VII.149 (38185)

Futbol Club Los Jugones Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Los Jugones' en el partido 1 - 0 Sarukkii Team III Alineación oficial del equipo 'Sarukkii Team III' en el partido
Vasco da Maia (74') 1 - 0
Futbol Club Los Jugones Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Los Jugones' en el partido 1 - 0 Sarukkii Team III Alineación oficial del equipo 'Sarukkii Team III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Futbol Club Los Jugones Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Los Jugones' en el partido 3 - 3 Sarukkii Team III Alineación oficial del equipo 'Sarukkii Team III' en el partido
Tiene mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,5 % 34,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Los Jugones

Goles Goles

  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats van embogir quan en Vasco da Maia va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Jugones.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Paco Guinea va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Joaquín Pedrajas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Teo Suárez va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jugones va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mike Lacey, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Paco Guinea va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Stefano Trompetto va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Sarukkii Team III

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan José María Izaguirre va estar a punt de posar per davant a Sarukkii amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alexander Tockner va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Vecdet Beker va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alexander Tockner, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 77, en un 1 contra 1 amb el porter, però Alexander Tockner va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Segismundo Cirarruistia des de l'esquerra.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Nico Cucciniello estava fent un bon partit.