Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HolaKTalSoyColosal (490537) - Nois, F.C. (1416976) » 599002158: T52/J10/VII

Liga 599002158 Información oficial sobre el partido 599002158 en Hattrick

25.03.2017 15:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 10 / VII.146 (38182)

C.D. Descansa Alineación oficial del equipo 'C.D. Descansa' en el partido 1 - 4 Rydan Chamberi Alineación oficial del equipo 'Rydan Chamberi' en el partido
0 - 1 Bastian Miñones (3')
0 - 2 János Bárányos (9')
0 - 3 Mark de Falco (19')
Antonio Manrique Lara (34') 1 - 3
1 - 4 Mark de Falco (35')
C.D. Descansa Alineación oficial del equipo 'C.D. Descansa' en el partido 1 - 4 Rydan Chamberi Alineación oficial del equipo 'Rydan Chamberi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Descansa Alineación oficial del equipo 'C.D. Descansa' en el partido 0 - 2 Rydan Chamberi Alineación oficial del equipo 'Rydan Chamberi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Descansa

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Descansa sabia com jugar al contraatac, i al minut 34, Antonio Manrique Lara va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Descansa va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Irenyan Bachandi va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jon Arestieta va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Octavio Carmena va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Rydan Chamberi

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Chamberi agafava avantatge al minut 3 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Bastian Miñones amb mestria.
  • 135 Minuto 9 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, János Bárányos va marcar el 0 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 184 Minuto 19 (Gol de penalti): Al minut 19 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Mark de Falco va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Chamberi per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 35. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Mark de Falco. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Secondo Di Napoli després de 33 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Giorgio Pellizzari va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Pé Vieveen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 43 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Chamberi va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ninni Volpato. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 Giorgio Pellizzari va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ninni Volpato, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Secondo Di Napoli de Chamberi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 56 (Evento clima: sol, OK técnico): Òscar Clarimont semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.