Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los yonkarras del barrio (775105) - MISAGAS CLUB (309595) » 598999037: T52/J1/VII

Liga 598999037 Información oficial sobre el partido 598999037 en Hattrick

21.01.2017 15:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 1 / VII.91 (38127)

Los yonkarras del barrio Alineación oficial del equipo 'Los yonkarras del barrio' en el partido 1 - 2 MISAGAS CLUB Alineación oficial del equipo 'MISAGAS CLUB' en el partido
0 - 1 Sergio Tomé (44')
0 - 2 Fabien Aubert (48')
Géza Kocsi (77') 1 - 2
Los yonkarras del barrio Alineación oficial del equipo 'Los yonkarras del barrio' en el partido 1 - 2 MISAGAS CLUB Alineación oficial del equipo 'MISAGAS CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los yonkarras del barrio Alineación oficial del equipo 'Los yonkarras del barrio' en el partido 1 - 1 MISAGAS CLUB Alineación oficial del equipo 'MISAGAS CLUB' en el partido
Tiene un resultado normal 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 10,8 % 65,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los yonkarras del barrio

Goles Goles

  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Als 77 minuts, una gran jugada per l'esquerra de yonkarras va acabar amb la pilota als peus de Géza Kocsi que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Antonio Battistelli va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El jugador de yonkarras Mathieu Zablocki quasi va assolir l'empat al minut 44 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): yonkarras va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Mathieu Zablocki va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Reginald Csomós va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Martin Simon de yonkarras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

MISAGAS CLUB

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 44 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de MISAGAS C.. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Sergio Tomé xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Fabien Aubert va augmentar l'avantatge de MISAGAS C. a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 33 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Adrián Ihradský de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, un refús desafortunat de Adnan Al-Olaki, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Balázs Vincze no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Valtteri Karvonen de MISAGAS C. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diogo João Mendes Castro de MISAGAS C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.