Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fidisb (491994) - Survey Team (995425) » 598986771: T52/J14/VI

Liga 598986771 Información oficial sobre el partido 598986771 en Hattrick

22.04.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 14 / VI.895 (15213)

F.C. Pomer Alineación oficial del equipo 'F.C. Pomer' en el partido 3 - 1 Real Utrera CF Alineación oficial del equipo 'Real Utrera CF' en el partido
Michael Djordjevic (36') 1 - 0
Michael Djordjevic (79') 2 - 0
2 - 1 Riccardo Merzoni (80')
Andreas Marreel (81') 3 - 1
F.C. Pomer Alineación oficial del equipo 'F.C. Pomer' en el partido 3 - 1 Real Utrera CF Alineación oficial del equipo 'Real Utrera CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
F.C. Pomer Alineación oficial del equipo 'F.C. Pomer' en el partido 8 - 0 Real Utrera CF Alineación oficial del equipo 'Real Utrera CF' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Pomer

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Pomer va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 36 Michael Djordjevic va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 105 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Rafael Ulloa Castro va descol·locar totalment la defensa contrària i Michael Djordjevic no va perdonar i va marcar el 2 - 0.
  • 108 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jürnjochen Thuine encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Andreas Marreel només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Pomer va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafael Ulloa Castro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kamen Georgiev.
  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pomer va ser a punt de marcar al minut 32, quan el seu jugador Michael Djordjevic va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Michael Djordjevic va fer una magnífica centrada, però la rematada de Rafael Ulloa Castro va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Pomer, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Andreas Marreel va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Juan Guiu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Michael Dingwall va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Marc Mercer es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Real Utrera CF

Goles Goles

  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): Utrera van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 80 quan Riccardo Merzoni sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Osman Çiftci sol davant la porteria al minut 39, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Antonio Dugo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Jonatan Arqués de Utrera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jonatan Arqués de Utrera es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 31.