Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Sabiñánigo 2 (490958) - The Muppet Return Atletic (490456) » 598978751: T52/J11/VI

Liga 598978751 Información oficial sobre el partido 598978751 en Hattrick

01.04.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 11 / VI.752 (15070)

HR La Bahua Alineación oficial del equipo 'HR La Bahua' en el partido 3 - 0 La Oreja Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Oreja Mecánica' en el partido
Eckehardt Dedecius (64') 1 - 0
Eckehardt Dedecius (82') 2 - 0
Santi Manzanera (83') 3 - 0
HR La Bahua Alineación oficial del equipo 'HR La Bahua' en el partido 3 - 0 La Oreja Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Oreja Mecánica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HR La Bahua Alineación oficial del equipo 'HR La Bahua' en el partido 2 - 0 La Oreja Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Oreja Mecánica' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HR La Bahua

Goles Goles

  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Corria el minut 64 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Eckehardt Dedecius, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Bahua va augmentar la diferència quan Eckehardt Dedecius no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Bahua va aconseguir el 3 - 0 quan Santi Manzanera va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Bahua va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Santiago Jubera en un 1 contra 1 amb el porter Jordi Miquel Alborch, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Bahua per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Santiago Jubera va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bahua a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Àlex Vilardebò va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Diego Siruela de Bahua va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Renán Robalino de Bahua va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Fornari de Bahua la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

La Oreja Mecánica

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): CDCS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 40, quan Otto Naustdal va quedar-se sol davant el porter Corifeu Aquino, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, un refús desafortunat de Corifeu Aquino, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gilarranz Zuricaray no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Dmitriy Misevich quasi aconsegueix empatar per CDCS al minut 73, però Corifeu Aquino va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 62 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Franz-Dieter von Pentz no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Otto Naustdal, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, OK potente): Grégoire Verret no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.