Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Serrallonga (779503) - Bizcaya Athletic Club (487087) » 598977403: T52/J10/VI

Liga 598977403 Información oficial sobre el partido 598977403 en Hattrick

25.03.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 10 / VI.728 (15046)

FC Serrallonga Alineación oficial del equipo 'FC Serrallonga' en el partido 1 - 1 Bizcaya Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Bizcaya Athletic Club' en el partido
0 - 1 Kaiet Eiherabarren (42')
Carlo Trebbi (62') 1 - 1
FC Serrallonga Alineación oficial del equipo 'FC Serrallonga' en el partido 1 - 1 Bizcaya Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Bizcaya Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Serrallonga Alineación oficial del equipo 'FC Serrallonga' en el partido 2 - 1 Bizcaya Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Bizcaya Athletic Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Serrallonga

Goles Goles

  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Carlo Trebbi de Serrallo va aconseguir igualar el partit al minut 62, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Serrallo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Perttu Viittanen en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Arrieta, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Serrallo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Diego Armando Jaén Mola va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús Arrieta.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Perttu Viittanen va estar a punt d'acabar en gol al minut 81, però el porter visitant Jesús Arrieta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 235 Minuto 84 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Dirck Wagenmakers gairebé marca per a Serrallo al minut 84 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Bizcaya Athletic Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Athletic agafava avantatge al minut 42 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Kaiet Eiherabarren amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Kaiet Eiherabarren va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Santiago Tobarra, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Adib Chihi va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Athletic va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Santiago Tobarra va desviar el xut final de Zezilio Otxua després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 208 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Julio César Ochotorena de Athletic va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Kaiet Eiherabarren que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. potente): Julen Pacheco estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.