Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yeclano C.F. (1577917) - Gladiadores C.D. (1458076) » 598972374: T52/J13/VI

Liga 598972374 Información oficial sobre el partido 598972374 en Hattrick

15.04.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 13 / VI.638 (14956)

Forever Michael Alineación oficial del equipo 'Forever Michael' en el partido 3 - 0 Gladiadores C.D. Alineación oficial del equipo 'Gladiadores C.D.' en el partido
Erik Claesson (34') 1 - 0
Patrick Lange (55') 2 - 0
Hans Jansson (78') 3 - 0
Forever Michael Alineación oficial del equipo 'Forever Michael' en el partido 3 - 0 Gladiadores C.D. Alineación oficial del equipo 'Gladiadores C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Forever Michael Alineación oficial del equipo 'Forever Michael' en el partido 3 - 0 Gladiadores C.D. Alineación oficial del equipo 'Gladiadores C.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forever Michael

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador Erik Claesson de Forever, després de 34 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Patrick Lange va incrementar l'avantatge de Forever amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Dieter-Norbert Kuechler va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Forever, Hans Jansson, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Forever va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Erik Claesson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Esteban José Lantaño.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Hans Jansson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gladiadores. La jugada d'estratègia del Forever per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Dieter-Norbert Kuechler va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Esteban José Lantaño al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Patrick Lange va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Gladiadores C.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Gladiadores van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Paweł Banachowski va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Gladiadores van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 25 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Erick Soledispa, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Erick Soledispa va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Willhelm Dovern, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gladiadores va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Norman Damsa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.