Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ronardo´s Team (485647) - Real Mordor Balompié (779031) » 598969797: T52/J11/VI

Liga 598969797 Información oficial sobre el partido 598969797 en Hattrick

01.04.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 11 / VI.592 (14910)

Ronardo´s Team Alineación oficial del equipo 'Ronardo´s Team' en el partido 2 - 1 Goo Goo Dolls the return Alineación oficial del equipo 'Goo Goo Dolls the return' en el partido
Alberto Zarzalejos (20') 1 - 0
1 - 1 Gintukas Gabriūnas (44')
Ernest Castells (59') 2 - 1
Ronardo´s Team Alineación oficial del equipo 'Ronardo´s Team' en el partido 2 - 1 Goo Goo Dolls the return Alineación oficial del equipo 'Goo Goo Dolls the return' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ronardo´s Team Alineación oficial del equipo 'Ronardo´s Team' en el partido 2 - 1 Goo Goo Dolls the return Alineación oficial del equipo 'Goo Goo Dolls the return' en el partido
Tiene un resultado normal 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,2 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ronardo´s Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alberto Zarzalejos de Ronardo´s aconseguir un gol al minut 20 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Ronardo´s, atacant per l'esquerra al minut 59, va aprofitar el magnífic llançament de Ernest Castells per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ronardo´s va ser a punt de marcar al minut 38, quan el seu jugador Giancarlo Arienti va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Andre Mazzora gairebé va marcar per a Ronardo´s des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del return. La jugada d'estratègia del Ronardo´s per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rasheed El Deeb va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dale Ansley al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Salvador López-Mingo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Zarzalejos de Ronardo´s es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Salvador López-Mingo de Ronardo´s va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Lope Fanlo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Goo Goo Dolls the return

Goles Goles

  • 164 Minuto 44 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 44 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de return. Gintukas Gabriūnas el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Karim Meryana quasi aconsegueix empatar per return al minut 76, però Nader Barati va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): return va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Marco Rolfini es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Gintukas Gabriūnas no era cap impediment.
  • 305 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Tobias Pachner.