Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.Madave (778504) - RCD Espanyol de Barcelona (315545) » 598968417: T52/J4/VI

Liga 598968417 Información oficial sobre el partido 598968417 en Hattrick

11.02.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 4 / VI.568 (14886)

R.Madave Alineación oficial del equipo 'R.Madave' en el partido 1 - 2 RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido
Felipe Ballesta (11') 1 - 0
1 - 1 Malik Yousef Al-Sawafy (43')
1 - 2 Massimo Contarello (65')
R.Madave Alineación oficial del equipo 'R.Madave' en el partido 1 - 2 RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
R.Madave Alineación oficial del equipo 'R.Madave' en el partido 0 - 4 RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.Madave

Goles Goles

  • 135 Minuto 11 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Felipe Ballesta de R.Madave va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Guim Alberich de R.Madave va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ehsan Pashaei de R.Madave es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Felipe Ballesta ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

RCD Espanyol de Barcelona

Goles Goles

  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Malik Yousef Al-Sawafy que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Passats 65 minuts de partit, Espanyol es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Massimo Contarello es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Espanyol va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Justino Silva Neves va desviar el xut final de Beltrán Obelleiro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Espanyol va estar a punt d'empatar al 41 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Massimo Contarello que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Espanyol va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 55, quan Sammy Rutter va quedar-se sol davant el porter Justino Silva Neves, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Neftalí Donlebrún va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Bécquer de Espanyol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.