Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los leones màs feroces (1371533) - Los Hinchapelotas (311719) » 598959976: T52/J7/VI

Liga 598959976 Información oficial sobre el partido 598959976 en Hattrick

04.03.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 7 / VI.417 (14735)

Los leones màs feroces Alineación oficial del equipo 'Los leones màs feroces' en el partido 3 - 1 Los Hinchapelotas Alineación oficial del equipo 'Los Hinchapelotas' en el partido
Jordi Castelltort (31') 1 - 0
1 - 1 Feliks Bartosik (35')
Wadihan Hamas (42') 2 - 1
Jordi Castelltort (61') 3 - 1
Los leones màs feroces Alineación oficial del equipo 'Los leones màs feroces' en el partido 3 - 1 Los Hinchapelotas Alineación oficial del equipo 'Los Hinchapelotas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los leones màs feroces Alineación oficial del equipo 'Los leones màs feroces' en el partido 1 - 1 Los Hinchapelotas Alineación oficial del equipo 'Los Hinchapelotas' en el partido
Tiene suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,4 % 35,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los leones màs feroces

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Corria el minut 31 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jordi Castelltort, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): feroces sabia com jugar al contraatac, i al minut 42, Wadihan Hamas va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 186 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El feroces va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Jordi Castelltort rematés de volea a la xarxa. El 3 - 1 pujava al marcador al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): feroces van sortir al contraatac amb encert al minut 37, però Faouzi El-Alaoui no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hinchapelotas. La jugada d'estratègia del feroces per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Victor Klijn va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Teodors Meļņiks va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de feroces va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jordi Castelltort va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Victor Klijn de feroces va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lampros Andrikos de feroces amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Hinchapelotas

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 35, quan Feliks Bartosik va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Gregorio Mallegni va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Hinchapelotas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Arto Mägi va quedar-se sol davant el porter Bayardo Escobar, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Hinchapelotas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Lukas Hof es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Hinchapelotas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Feliks Bartosik va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Bayardo Escobar no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gabriel Beguin de Hinchapelotas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54 de partit, Gabriel Beguin de Hinchapelotas va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.