Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El poder del hombre (1419938) - Sanalos FC (48737) » 598954409: T52/J1/VI

Liga 598954409 Información oficial sobre el partido 598954409 en Hattrick

21.01.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 1 / VI.318 (14636)

navalmorales Alineación oficial del equipo 'navalmorales' en el partido 1 - 1 Only Pollos F.C Alineación oficial del equipo 'Only Pollos F.C' en el partido
Humberto Baamonde (5') 1 - 0
1 - 1 Nicola Baglioni (72')
navalmorales Alineación oficial del equipo 'navalmorales' en el partido 1 - 1 Only Pollos F.C Alineación oficial del equipo 'Only Pollos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
navalmorales Alineación oficial del equipo 'navalmorales' en el partido 1 - 1 Only Pollos F.C Alineación oficial del equipo 'Only Pollos F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,6 % 41,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

navalmorales

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Humberto Baamonde va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de navalmorales.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Steef Kalkhuis va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de navalmorales va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Henryk Hyliński, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Robert Etzensberger es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florin-Andrei Todoran de navalmorales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerjan Groeneweg.

Only Pollos F.C

Goles Goles

  • 164 Minuto 72 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Nicola Baglioni va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Pollos va estar a punt d'empatar al 6 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ingo Heimlicher que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Pollos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jaromír Vařejka es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrija Bajalović de Pollos es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Ingo Heimlicher de Pollos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.