Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Ruinteam (1420612) - Pinpollos (1597913) » 598938229: T52/J3/VI

Liga 598938229 Información oficial sobre el partido 598938229 en Hattrick

04.02.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 3 / VI.29 (14347)

Palencia United Alineación oficial del equipo 'Palencia United' en el partido 1 - 2 Pinpollos Alineación oficial del equipo 'Pinpollos' en el partido
0 - 1 Jean-François Wacheux (58')
0 - 2 Alin-Marian Eleş (74')
Yannick Dietz (89') 1 - 2
Palencia United Alineación oficial del equipo 'Palencia United' en el partido 1 - 2 Pinpollos Alineación oficial del equipo 'Pinpollos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Palencia United Alineación oficial del equipo 'Palencia United' en el partido 3 - 0 Pinpollos Alineación oficial del equipo 'Pinpollos' en el partido
Tiene mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palencia United

Goles Goles

  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Joachim Winciorek va acabar en una passada genial cap al jugador de Palencia Yannick Dietz, que va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Bogdan Pavelescu del Palencia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Bogdan Pavelescu va servir per deixar enrere el gegant Rubén Vitoria al minut 33, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): Amb 40 minuts disputats, Leandro Luchia gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Matty Masterson va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Onofre Comas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Palencia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 57 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Leandro Luchia ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Dirck van Belle va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 200 Minuto 87 (Ocasión de falta): Palencia va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 87, però el xut va anar a parar al pal.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Matty Masterson i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Palencia, però el xut de Alwin Heins va sortir bastant desviat.

Pinpollos

Goles Goles

  • 143 Minuto 58 (Gol de contra por la derecha): Jean-François Wacheux va marcar al minut 58 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alin-Marian Eleş va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pinpollos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alessandro Stefano Carnea, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Pinpollos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Carlos Forrado va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 280 Minuto 87 (Ocasión de falta): Alessandro Stefano Carnea va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Pinpollos van sortir al contraatac al minut 89, però Domingo Fell va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, David Medina Davila es va quedar sol davant del porter, al minut 89. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.