Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Malakito de Memphis (1417610) - DR4GONS (1597664) » 598937493: T52/J1/VI

Liga 598937493 Información oficial sobre el partido 598937493 en Hattrick

21.01.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 1 / VI.16 (14334)

Phixius F.C. Alineación oficial del equipo 'Phixius F.C.' en el partido 2 - 2 Gusilus F.C. Alineación oficial del equipo 'Gusilus F.C.' en el partido
Óscar José Alberti Rovira (41') 1 - 0
1 - 1 Ernas Kachnevičius (43')
1 - 2 Marian Bodea (44')
Gregorio Roca (64') 2 - 2
Phixius F.C. Alineación oficial del equipo 'Phixius F.C.' en el partido 2 - 2 Gusilus F.C. Alineación oficial del equipo 'Gusilus F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Phixius F.C. Alineación oficial del equipo 'Phixius F.C.' en el partido 2 - 0 Gusilus F.C. Alineación oficial del equipo 'Gusilus F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Phixius F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 41 minuts quan Diego González va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Óscar José Alberti Rovira, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gusilus. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gregorio Roca la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Phixius es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Phixius va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Óscar José Alberti Rovira va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Òscar Broch va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Phixius que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Òscar Broch de Phixius va intentar batre la porteria rival al minut 62 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Phixius sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Nikolay Mihalkov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 75 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Gusilus F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Ernas Kachnevičius va marcar al minut 43 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Marian Bodea va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Gusilus.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Gusilus va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Apostol Peshkopia va anar a parar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Ernas Kachnevičius de Gusilus, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gusilus va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cyril Lenfant va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Es duien 74 minuts de partit jugats quan Gabriel Hermigas va estar a punt de posar per davant a Gusilus amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de 叶 (Ye) 宝鑫 (Baoxin) va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gabriel Hermigas de Gusilus es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Marian Bodea de Gusilus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.