Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stormclaws (125652) - Logroño Fc (308621) » 598935587: T52/J14/V

Liga 598935587 Información oficial sobre el partido 598935587 en Hattrick

22.04.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 14 / V.237 (5750)

Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 1 - 2 Il Granducato di Toscana Alineación oficial del equipo 'Il Granducato di Toscana' en el partido
0 - 1 Nasser Nasser El-Safadi (47')
0 - 2 Jochen Ratajczyk (73')
Rumen Kostadinov (77') 1 - 2
Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 1 - 2 Il Granducato di Toscana Alineación oficial del equipo 'Il Granducato di Toscana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 0 - 1 Il Granducato di Toscana Alineación oficial del equipo 'Il Granducato di Toscana' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stormclaws

Goles Goles

  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Stormclaws eren letals, i Rumen Kostadinov va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Stormclaws va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rumen Kostadinov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Stormclaws van sortir al contraatac amb encert al minut 33, però Leonard Piszczatowski no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Stormclaws va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rumen Kostadinov va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. potente): Tibor Senčuch estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Il Granducato di Toscana

Goles Goles

  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Nasser Nasser El-Safadi que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 73 de partit va donar a Granducato l'avantatge per 0 - 2. Jochen Ratajczyk en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Jochen Ratajczyk va estar a punt de posar per davant a Granducato amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Max Almirall va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Granducato va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Max Almirall va desviar el xut final de Kjell Marthinsen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Nedo Galfrè va marcar al minut 32 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 274 Minuto 36 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 36 la va desaprofitar Nedo Galfrè de Granducato, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Kjell Marthinsen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Max Almirall, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Kjell Marthinsen de Granducato va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 76 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.