Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

H.C. Marratxí (799717) - Pantxitos B. (1597559) » 598932589: T52/J7/V

Liga 598932589 Información oficial sobre el partido 598932589 en Hattrick

04.03.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 7 / V.184 (5697)

H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido 1 - 5 Atletico Baleares C.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Baleares C.D' en el partido
Tomeu Parera (15') 1 - 0
1 - 1 Casimiro Picazo (24')
1 - 2 David Mantos (52')
1 - 3 Florian Rolf (64')
1 - 4 Florian Rolf (79')
1 - 5 Florian Rolf (80')
H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido 1 - 5 Atletico Baleares C.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Baleares C.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido 0 - 7 Atletico Baleares C.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Baleares C.D' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

H.C. Marratxí

Goles Goles

  • 186 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Marratxí va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Tomeu Parera.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Biel Barceló després que el jugador de Marratxí li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Tomeu Parera, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Albert Pons va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Atletico Baleares C.D

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Enrique Valentín va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Casimiro Picazo, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): Amb 52 minuts jugats, David Mantos de ATB va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 184 Minuto 64 (Gol de penalti): Al minut 64 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de ATB, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Florian Rolf va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Florian Rolf de ATB va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 4 per als visitants al minut 79.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Florian Rolf de ATB va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, un refús desafortunat de Ernest Ciepluch, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Silvestre Miguel Calado no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): ATB va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ernest Ciepluch va desviar el xut final de Casimiro Picazo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Loïc Montagner per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 21, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Enrique Valentín va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ATB que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Enrique Valentín, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Amado Robles es va quedar sol davant del porter, al minut 87. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zelai Otabarria de ATB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.