Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

forcuellos (117974) - Vilanova del Vallès Hattrick Club (124175) » 598931563: T52/J2/V

Liga 598931563 Información oficial sobre el partido 598931563 en Hattrick

28.01.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 2 / V.166 (5679)

forcuellos Alineación oficial del equipo 'forcuellos' en el partido 1 - 3 Vilanova del Vallès Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Vilanova del Vallès Hattrick Club' en el partido
0 - 1 Ziti Aranguen (27')
Franco Zaffonato (32') 1 - 1
1 - 2 Boyce Brashnyk (64')
1 - 3 Ziti Aranguen (77')
forcuellos Alineación oficial del equipo 'forcuellos' en el partido 1 - 3 Vilanova del Vallès Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Vilanova del Vallès Hattrick Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
forcuellos Alineación oficial del equipo 'forcuellos' en el partido 1 - 1 Vilanova del Vallès Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Vilanova del Vallès Hattrick Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,7 % 3,3 % 79,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

forcuellos

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 del partit, el jugador Franco Zaffonato de forcuellos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Metodi Tasev arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de forcuellos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Johann Droniou, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): forcuellos va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Rowan van Engh va anar a parar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): forcuellos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marcos Pelayo en un 1 contra 1 amb el porter Augusto Cabral, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): forcuellos van sortir al contraatac al minut 76, però Kevin Hernández va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, OK potente): Marcos Pelayo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Vilanova del Vallès Hattrick Club

Goles Goles

  • 115 Minuto 27 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ziti Aranguen de Vilanova va fer un bon esprint per escapar-se de Kevin Hernández i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 173 Minuto 64 (Gol por la derecha): El jugador de Vilanova Boyce Brashnyk va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 64 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Ziti Aranguen va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Miguel Villatoro quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Vilanova va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Chau Chee Chang va desviar el xut final de Alejandro Ilasaga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alejandro Ilasaga que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Antonio Gómez de Espinosa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Chau Chee Chang, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Miguel Villatoro de Vilanova va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Echebarrieta.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ziti Aranguen de Vilanova amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Txevi Subirós de Vilanova la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Miguel Villatoro.