Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD.LOS PINALES (308719) - OrUjO PoWeR (1456307) » 598931514: T52/J4/V

Liga 598931514 Información oficial sobre el partido 598931514 en Hattrick

11.02.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 4 / V.165 (5678)

FC IRENE Alineación oficial del equipo 'FC IRENE' en el partido 2 - 2 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
0 - 1 Benno Voelkner (29')
0 - 2 Ulises Rangel (34')
Eduardo Laureiro (37') 1 - 2
Ireneusz Madaliński (53') 2 - 2
FC IRENE Alineación oficial del equipo 'FC IRENE' en el partido 2 - 2 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC IRENE Alineación oficial del equipo 'FC IRENE' en el partido 3 - 1 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC IRENE

Goles Goles

  • 104 Minuto 37 (Gol de penalti): IRENE aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Eduardo Laureiro al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 del partit, el jugador Ireneusz Madaliński de IRENE va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 13 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Tiziano Pritt es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 13, però el porter va aturar el seu xut.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): IRENE va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tiziano Pritt en un 1 contra 1 amb el porter Alcide Tomasi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Péter Vass arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Péter Vass va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Albert Rodà va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Juan Francisco San Miguel del IRENE ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): IRENE va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 83 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tiziano Pritt ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Tiziano Pritt de IRENE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Damir Kampuš de IRENE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

OrUjO PoWeR

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de OrUjO eren letals, i Benno Voelkner va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Ulises Rangel va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de OrUjO i marcant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de OrUjO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vicent Lluís Oltra, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de OrUjO van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 73 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Henkjan van Mastrigt, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): OrUjO van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 84, però el xut de Ibra Ekeke des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benno Voelkner de OrUjO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vicent Lluís Oltra de OrUjO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ludwig Bouciqué.