Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZLATAN!! Team (486623) - Trogloditas F.C. (435200) » 598925217: T52/J12/V

Liga 598925217 Información oficial sobre el partido 598925217 en Hattrick

08.04.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 12 / V.52 (5565)

ZLATAN!! Team Alineación oficial del equipo 'ZLATAN!! Team' en el partido 1 - 1 F.C.DAMIAN Alineación oficial del equipo 'F.C.DAMIAN' en el partido
Einar Mantilla (63') 1 - 0
1 - 1 Christophe Vasseur (69')
ZLATAN!! Team Alineación oficial del equipo 'ZLATAN!! Team' en el partido 1 - 1 F.C.DAMIAN Alineación oficial del equipo 'F.C.DAMIAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ZLATAN!! Team Alineación oficial del equipo 'ZLATAN!! Team' en el partido 2 - 1 F.C.DAMIAN Alineación oficial del equipo 'F.C.DAMIAN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,6 % 6,9 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZLATAN!! Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a ZLATAN!! va ser Einar Mantilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): ZLATAN!! va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aldert van Putten en un 1 contra 1 amb el porter Paschalis Galaxis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jannick Plottnitz va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Paschalis Galaxis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ZLATAN!! va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aldert van Putten, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Einar Mantilla del ZLATAN!! ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Marcus Neidhart, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

F.C.DAMIAN

Goles Goles

  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Emmanuel Magashi la va rematar Christophe Vasseur amb una magnífica volea que va fer pujar per a F.C.DAMIAN el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Henrik Georges va estar a punt de posar per davant a F.C.DAMIAN amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Martin Altenöder va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Martin Altenöder, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Michał Głodkowski no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Christophe Vasseur de F.C.DAMIAN, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 57, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): F.C.DAMIAN va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Martin Altenöder va desviar el xut final de Samuel Pinassen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a August Wołosz de F.C.DAMIAN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.