Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E. Rutxere (435098) - Bobby Barnes Blisters (47537) » 598922240: T52/J9/IV

Liga 598922240 Información oficial sobre el partido 598922240 en Hattrick

18.03.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 9 / IV.63 (3486)

C.E. Castelló Alineación oficial del equipo 'C.E. Castelló' en el partido 1 - 2 Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido
Javier De los Mozos (59') 1 - 0
1 - 1 Patrici Martinell (60')
1 - 2 Remigius Frandl (71')
C.E. Castelló Alineación oficial del equipo 'C.E. Castelló' en el partido 1 - 2 Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.E. Castelló Alineación oficial del equipo 'C.E. Castelló' en el partido 0 - 2 Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. Castelló

Goles Goles

  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Javier De los Mozos va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, CDCS, al minut 59. El marcador va canviar a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de CDCS van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 39 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Javier De los Mozos, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): CDCS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ciprian Frenţiu en un 1 contra 1 amb el porter Fernando Pérez de Hurtado, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): CDCS enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Bobby Barnes Blisters

Goles Goles

  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): Als 60 minuts de partit, Patrici Martinell de Blisters va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Patrici Martinell el va rematar Remigius Frandl amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Remigius Frandl va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de 翁 (Yung) 弘生 (Hongsheng), però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Josep Manuel Oliver de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 61, quan en Jordi Aparici va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Belgacm Smine va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 67, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però 翁 (Yung) 弘生 (Hongsheng) va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Belgacm Smine quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de 翁 (Yung) 弘生 (Hongsheng), però la pilota va topar amb el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 65 (Evento clima: sol, OK técnico): Belgacm Smine semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.