Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Insurrección F.C. (1438011) - CULEBRAS A.D. (315534) » 598921956: T52/J8/IV

Liga 598921956 Información oficial sobre el partido 598921956 en Hattrick

11.03.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 8 / IV.58 (3481)

Insurrección f.c. Alineación oficial del equipo 'Insurrección f.c.' en el partido 4 - 3 CULEBRAS A.D. Alineación oficial del equipo 'CULEBRAS A.D.' en el partido
Jurkka Söderholm (15') 1 - 0
Antonio Payueta (30') 2 - 0
Emilio Oña (37') 3 - 0
3 - 1 Jarosław Stolz (39')
3 - 2 Máximo Robres (40')
3 - 3 Pablo Zuazola (75')
Ridley Dyer (76') 4 - 3
Insurrección f.c. Alineación oficial del equipo 'Insurrección f.c.' en el partido 4 - 3 CULEBRAS A.D. Alineación oficial del equipo 'CULEBRAS A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Insurrección f.c. Alineación oficial del equipo 'Insurrección f.c.' en el partido 3 - 3 CULEBRAS A.D. Alineación oficial del equipo 'CULEBRAS A.D.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,8 % 29,8 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Insurrección f.c.

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CULEBRAS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jurkka Söderholm la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del I.F.C es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 15.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Antonio Payueta, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a I.F.C.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip I.F.C va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Emilio Oña va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.
  • 124 Minuto 76 (Gol de penalti): Al minut 76 l'àrbitre va premiar I.F.C amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Ridley Dyer va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Michał Skalniak al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Víctor Ares va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Víctor Ares es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ridley Dyer per poc que no incrementa el marcador al minut 62. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Michał Skalniak va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Ridley Dyer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 88, però una magnífica aturada de Michał Skalniak va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Payueta de I.F.C va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jurkka Söderholm de I.F.C es va guanyar la targeta groga merescudament.

CULEBRAS A.D.

Goles Goles

  • 153 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Jarosław Stolz va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per CULEBRAS en aconseguir el 3 - 1.
  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, CULEBRAS seguien lluitant fins al final. Al minut 40, fruit d'aquests esforços, Máximo Robres va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del CULEBRAS van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pablo Zuazola va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Romain Blanc, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nicolás Iramain no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.