Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

naranja mecanica (435935) - Galletas Artiach (436738) » 597862909: T52/R1

Copa 597862909 Información oficial sobre el partido 597862909 en Hattrick

18.01.2017 12:00:00
Copa: Temporada 52 / Ronda 1

naranja mecanica Alineación oficial del equipo 'naranja mecanica' en el partido 1 - 3 Galletas Artiach Alineación oficial del equipo 'Galletas Artiach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
naranja mecanica Alineación oficial del equipo 'naranja mecanica' en el partido 2 - 0 Galletas Artiach Alineación oficial del equipo 'Galletas Artiach' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

naranja mecanica

Goles Goles

  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): mecanica no perdien la fe, i al minut 60 del partit, Immanuel Roggenbau va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 4 minuts de joc, Immanuel Roggenbau semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): mecanica va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Immanuel Roggenbau ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Al minut 35, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Jan Miro quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 el mecanica va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jan Miro no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): mecanica enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Gieke Courier i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a mecanica, però el xut de Jan Miro va sortir bastant desviat.

Galletas Artiach

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Galletas eren letals, i Ilurdo Larraingoa va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 136 Minuto 54 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Benedict Peresso s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Tomás Prieto, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 2.
  • 140 Minuto 74 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Galletas el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Simo Torkkeli va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Galletas van sortir al contraatac al minut 12, però Nicolás Villalba va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Talal El Rifai s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.