Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Niw (1371180) - U.D. Fotingo Amarillo (771878) » 597862558: T52/R1

Copa 597862558 Información oficial sobre el partido 597862558 en Hattrick

18.01.2017 12:00:00
Copa: Temporada 52 / Ronda 1

a s salvaterra Alineación oficial del equipo 'a s salvaterra' en el partido 2 - 4 U.D. Fotingo Amarillo Alineación oficial del equipo 'U.D. Fotingo Amarillo ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
a s salvaterra Alineación oficial del equipo 'a s salvaterra' en el partido 1 - 1 U.D. Fotingo Amarillo Alineación oficial del equipo 'U.D. Fotingo Amarillo ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,4 % 37,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

a s salvaterra

Goles Goles

  • 120 Minuto 87 (Gol de falta): Tom Gilhaney va donar a ass un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): Gabriel Reitbauer quasi marca en una jugada assajada de córner que Manuel Alejandro Reina havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de ass Manuel Alejandro Reina, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Krzysztof Wojtalik. El marcador continuava 1 - 1.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Stef Delaisse de ass va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de ass, Gabriel Reitbauer, col·locà la pilota just a les mans d'en Krzysztof Wojtalik. El marcador: 2 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Ferdinando Inzoli de ass va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 4.

U.D. Fotingo Amarillo

Goles Goles

  • 119 Minuto 88 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Amarillo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Mario Folliero va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Manuel Toledo es va comportar com un juvenil al minut 79 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Amarillo van sortir al contraatac al minut 82, però Mario Folliero va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Frans Spur quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): David Ardines de Amarillo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 93, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Frans Spur de Amarillo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Alfredo Balaguer va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Amarillo, Pietro Claudio Storari, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Amarillo David Piqueres no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Luigi Paolo Bicocchi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 4.