Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Roqueñol (48913) - NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ (1583255) » 597862447: T52/R1

Copa 597862447 Información oficial sobre el partido 597862447 en Hattrick

18.01.2017 12:00:00
Copa: Temporada 52 / Ronda 1

R.C.D. Roqueñol Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Roqueñol' en el partido 4 - 1 SonaMarea Alineación oficial del equipo 'SonaMarea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C.D. Roqueñol Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Roqueñol' en el partido 2 - 0 SonaMarea Alineación oficial del equipo 'SonaMarea' en el partido
Tiene suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Roqueñol

Goles Goles

  • 116 Minuto 57 (Gol evento especial rápido + pase): Antonio Peralta va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Clément Gardet, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Roqueñol va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Egidio Pagavino va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Åge Schwaner va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 222 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 100 per blocar una centrada d'en Sibrand Prins va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Roqueñol.
  • 223 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Al minut 105, Iker Villandrado arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Honorato Segovia de Roqueñol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Giulio Perego de Roqueñol va superar Gavino Conticello, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 2 - 1.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): A en Honorato Segovia de Roqueñol li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Gavino Conticello posant el 3 - 1 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Per Johansson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 1.

SonaMarea

Goles Goles

  • 186 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del SonaMarea. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Åge Schwaner va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SonaMarea va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Giovanni Petrocchi va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 涼 (Ryo) 藤森 (Fujimori) de SonaMarea va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 102, Åge Schwaner de SonaMarea va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Åge Schwaner de SonaMarea va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de SonaMarea 涼 (Ryo) 藤森 (Fujimori), dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Leonard Sironi. El marcador continuava 3 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de SonaMarea Răzvan-George Teodorescu va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.