Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Li-ons Fc (993487) - Andorians (309657) » 597862409: T52/R1

Copa 597862409 Información oficial sobre el partido 597862409 en Hattrick

18.01.2017 12:00:00
Copa: Temporada 52 / Ronda 1

ESPARTIANS SELECTUS GRES ALWARASITO Alineación oficial del equipo 'ESPARTIANS SELECTUS GRES ALWARASITO' en el partido 2 - 3 Andorians Alineación oficial del equipo 'Andorians' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ESPARTIANS SELECTUS GRES ALWARASITO Alineación oficial del equipo 'ESPARTIANS SELECTUS GRES ALWARASITO' en el partido 1 - 2 Andorians Alineación oficial del equipo 'Andorians' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESPARTIANS SELECTUS GRES ALWARASITO

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Kelt van der Haven va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de ESPARTIANS, Rens Locke, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 110 Minuto 77 (Gol de falta): Al minut 77, ESPARTIANS van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Mats Grønseth va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): ESPARTIANS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Enrico Marchi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luís Eulálio Velloso va estar a punt d'acabar en gol al minut 44, però el porter visitant Àngel Maria Sans va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Mats Grønseth va estar a punt de marcar al minut 70 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrico Marchi de ESPARTIANS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Andorians

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 23, quan Phạm Văn Pha va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Canuto Camelle quedar desmarcat i marcar per a Andorians al minut 69. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 174 Minuto 81 (Gol de penalti): Phạm Văn Pha va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 81 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Andorians va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Hugo Sarau va quedar-se sol davant el porter Gabriele Frusciante, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Es duien 65 minuts de partit jugats quan Pedro Grimau va estar a punt de posar per davant a Andorians amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gabriele Frusciante va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Laurent Monteiro va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gabriele Frusciante va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Hugo Sarau, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.