Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tias Buenas F.C. (1590911) - team calzas (1457562) » 596359901: T51/R4

Copa 596359901 Información oficial sobre el partido 596359901 en Hattrick

19.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 4

Tias Buenas F.C. Alineación oficial del equipo 'Tias Buenas F.C.' en el partido 1 - 2 Breakin'_Bad Alineación oficial del equipo 'Breakin'_Bad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tias Buenas F.C. Alineación oficial del equipo 'Tias Buenas F.C.' en el partido 1 - 3 Breakin'_Bad Alineación oficial del equipo 'Breakin'_Bad' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,0 % 5,2 % 74,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tias Buenas F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): El jugador Steven Brandner de T. Buenas, després de 55 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Joan Lluís Torrebella va estar a punt d'avançar els locals al minut 66 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Vincenzo Fatturo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Breakin'_Bad

Goles Goles

  • 162 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Guillermo Alfredo Ceballos va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 55.
  • 116 Minuto 74 (Gol evento especial rápido + pase): Severijn Som va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Irnas Fariq, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Breakin_Bad va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Gerardo Lacomba va quedar-se sol davant el porter Roger Nooteboom, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Manuel Cordonie va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Roger Nooteboom, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Roger Nooteboom, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gerardo Lacomba no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Severijn Som va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Gerardo Lacomba va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 75, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Breakin_Bad quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Lino Mourelle va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Severijn Som de Breakin_Bad es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Severijn Som, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.