Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapoxus C.F. (125206) - Superfigu (119542) » 596164524: T51/R3

Copa 596164524 Información oficial sobre el partido 596164524 en Hattrick

12.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 3

Rapoxus C.F. Alineación oficial del equipo 'Rapoxus C.F.' en el partido 3 - 1 Superfigu Alineación oficial del equipo 'Superfigu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Rapoxus C.F. Alineación oficial del equipo 'Rapoxus C.F.' en el partido 6 - 2 Superfigu Alineación oficial del equipo 'Superfigu' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapoxus C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Rapoxus va ser Andrea Puddu.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rapoxus contenien la respiració mentre en Guifré Mariñas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Guifré Mariñas va incrementar l'avantatge de Rapoxus amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Rapoxus va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Enrico Radighieri ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Fernando Albelda gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejo Ruiz Sáenz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Guifré Mariñas de Rapoxus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Superfigu

Goles Goles

  • 161 Minuto 8 (Gol por el centro): Als 8 minuts de partit, Ted Lancée de Superfigu va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Herko Bulgrin va marcar al minut 25 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): Shawn Storm quasi marca en una jugada assajada de córner que Alvarado Reina havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 254 Minuto 63 (Ocasión de penalti): Al minut 63 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Superfigu, però Herko Bulgrin no va aconseguir transformar-lo en gol.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Herko Bulgrin la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Superfigu havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Alvarado Reina va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Beni Romig no es va rendir i va fer unes grans aturades.