Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Warhammer 2.0 (778904) - Salamon FC (125461) » 596164507: T51/R3

Copa 596164507 Información oficial sobre el partido 596164507 en Hattrick

12.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 3

Antares Alineación oficial del equipo 'Antares' en el partido 1 - 3 Salamon FC Alineación oficial del equipo 'Salamon FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Antares Alineación oficial del equipo 'Antares' en el partido 3 - 2 Salamon FC Alineación oficial del equipo 'Salamon FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,0 % 31,4 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antares

Goles Goles

  • 104 Minuto 51 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Antares al minut 51. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Dirk Tuttlingen va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Antares va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Dirk Oitzl va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Sergio Isern va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Sergio Isern i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Antares, però el xut de Heimo Singer va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Antares va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 68 que Sergio Isern no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 52 (Lesión grave): Després de 52 minuts, Antares va veure com el seu jugador Kjell Åhstål havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Lauri Arve entraria per ocupar el seu lloc.

Salamon FC

Goles Goles

  • 135 Minuto 19 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Guido Quarta va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Guido Quarta de Salamon va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en David Guadalfajara de Salamon l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 61 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Salamon va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kjell Åhstål va desviar el xut final de Guido Quarta després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Salamon la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.