Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moteros C.F (1365620) - Real Independiente Cordobés C.F. (1366576) » 596164420: T51/R3

Copa 596164420 Información oficial sobre el partido 596164420 en Hattrick

12.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 3

Moteros C.F Alineación oficial del equipo 'Moteros C.F' en el partido 6 - 8 Kinder Sorpresa Alineación oficial del equipo 'Kinder Sorpresa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Moteros C.F Alineación oficial del equipo 'Moteros C.F' en el partido 3 - 4 Kinder Sorpresa Alineación oficial del equipo 'Kinder Sorpresa' en el partido
Tiene bastante suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,3 % 52,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moteros C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): 金 (Jin) 本强 (Benqiang) va donar a Moteros un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Henry von Lieven de Moteros aconseguir un gol al minut 35 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Moteros va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 69 Henry von Lieven va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 97 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Edgardo Pico va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 4 - 4 al minut 97.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Egidio Montalbano arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Edgardo Pico del Moteros ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Mario López gairebé va marcar per a Moteros des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Eustachy Kościanek de Moteros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Ordóñez Villa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 101 (Tirita (médico)): Javier Sáenz Adán va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Moteros es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 108 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Eustachy Kościanek va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Moteros Egidio Montalbano va intentar enganyar Jordi Joan Senserrich amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Kristóf Ágh anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Moteros.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Beñat Aregi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Moteros Víctor Ordóñez Villa va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Kinder Sorpresa

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Esteban Guelbás va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 27.
  • 163 Minuto 49 (Gol por la derecha): El jugador visitant Jesús Luis Olivares va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 49 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Moteros. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Josep Sanabra la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sorpresa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 79.
  • 172 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Manuel Madruga Martín quedar desmarcat i marcar per a Sorpresa al minut 92. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Pedro Zuriano va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Sorpresa va tenir l'empat a l'abast de la mà quan David Tello Ortiz es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 106 (Ocasión por el centro): Sorpresa va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 106, quan Jesús Luis Olivares va quedar-se sol davant el porter Javier Sáenz Adán, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 50, Josep Sanabra de Sorpresa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 刘 (Liu) 廷邦 (Tingbang) de Sorpresa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Sorpresa es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pedro Zuriano no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Manuel Madruga Martín al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Manuel Madruga Martín, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Luis Colomo de Sorpresa, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Javier Sáenz Adán en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Sorpresa Esteban Guelbás no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Javier Sáenz Adán es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Sorpresa, Alejandro Guardamino, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Sorpresa, Leonardo López, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 8 al marcador.