Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Resaka Furbol Club (1436607) - Inter de Dragons (487898) » 596164329: T51/R3

Copa 596164329 Información oficial sobre el partido 596164329 en Hattrick

12.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 3

PIFIESSIRVENTIX Alineación oficial del equipo 'PIFIESSIRVENTIX' en el partido 3 - 6 Inter de Dragons Alineación oficial del equipo 'Inter de Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
PIFIESSIRVENTIX Alineación oficial del equipo 'PIFIESSIRVENTIX' en el partido 1 - 7 Inter de Dragons Alineación oficial del equipo 'Inter de Dragons' en el partido
Tiene suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PIFIESSIRVENTIX

Goles Goles

  • 137 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Prokhor Dorin va anar a parar al cap de Nicolás Orellana Toro que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a PIFIESSIRVENTIX el 1 - 1.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): PIFIESSIRVENTIX va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 32 Carles Enric Serrats va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Nicolás Orellana Toro, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 4 per a PIFIESSIRVENTIX.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Era el minut 30 quan després d'una dura entrada, el jugador Raúl Curiel de PIFIESSIRVENTIX s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Inter de Dragons

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Passats 16 minuts de partit, Dragons es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Felicjan Niezgódka es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 164 Minuto 35 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 35 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Dragons. Pepe Rubio Adán el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Bjarne Jenshøj que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Dragons.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Marcos Irurreta de Dragons va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): Pepe Rubio Adán va incrementar l'avantatge a 3 - 5 per a Dragons gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Bjarne Jenshøj va augmentar l'avantatge de Dragons a 3 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Bjarne Jenshøj va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Raúl Curiel, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.