Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ezriam Zayes (1419905) - Picheleiro (311269) » 596164275: T51/R3

Copa 596164275 Información oficial sobre el partido 596164275 en Hattrick

12.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 3

Ezriam Zayes Alineación oficial del equipo 'Ezriam Zayes' en el partido 11 - 0 pipistrellus Alineación oficial del equipo 'pipistrellus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Ezriam Zayes Alineación oficial del equipo 'Ezriam Zayes' en el partido 9 - 0 pipistrellus Alineación oficial del equipo 'pipistrellus' en el partido
Tiene suerte 9.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ezriam Zayes

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Tsiartas Marassi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Ezriam va augmentar la diferència quan Manolo Pérez de Colosía no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 134 Minuto 25 (Gol de penalti): Als 25 minuts de joc, els nois de Ezriam van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Antonio Holzherr augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Ezriam a 4 - 0. Juan Ferrán González va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ezriam pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gabriel Bonnard va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Ezriam va aconseguir el 6 - 0 quan Luis Manjavacas va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 70 minuts quan Gabriel Bonnard va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Juan Ferrán González, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 7 - 0.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ezriam. A fi d'aconseguir el 8 - 0, van tocar-la en curt per tal que Juan Ferrán González xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Antonio Holzherr va augmentar la diferència de Ezriam a 9 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): El 10 - 0 va pujar al marcador quan Ezriam va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Manolo Pérez de Colosía des de dins de l'àrea.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juan Luis Correa va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 11 - 0 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): Manolo Pérez de Colosía quasi marca en una jugada assajada de córner que Romeo Cherecheş havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Manolo Pérez de Colosía de Ezriam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): Luis Manjavacas no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Carlos Troya.

pipistrellus

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 88 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): pipistrellus va ser a punt de marcar al minut 88, quan el seu jugador Pepe Malo va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Ernesto Ranera.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 29 (Tirita (médico)): Carlos Medrano Gil va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de pipistrellus es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.