Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cangurs (310356) - LABAJOS F.C. (1588057) » 596163731: T51/R3

Copa 596163731 Información oficial sobre el partido 596163731 en Hattrick

12.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 3

Cangurs Alineación oficial del equipo 'Cangurs' en el partido 5 - 4 LABAJOS F.C. Alineación oficial del equipo 'LABAJOS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cangurs Alineación oficial del equipo 'Cangurs' en el partido 2 - 0 LABAJOS F.C. Alineación oficial del equipo 'LABAJOS F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cangurs

Goles Goles

  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): Cangurs va agafar avantatge al minut 30 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Marc Estrach fent així el 1 - 0.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 61 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cangurs. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Konrad Hudzik xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Luis del Hoyo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Cangurs Marc Estrach, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gunārs Kapaklis. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Cangurs Vilmos Monostori no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gunārs Kapaklis es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Doru Paşcu de Cangurs, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gunārs Kapaklis en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Cédric Tamisier de Cangurs anava molt fort i col·locat però Gunārs Kapaklis no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Sven Forstinger va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.

LABAJOS F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 34 minuts quan Bekir Omurtak va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a LABAJOS.
  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Diego Coalla que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a LABAJOS.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Al minut 98, un refús desafortunat de Cancio Lazo Garcia, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Víctor Puchades no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 235 Minuto 99 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Francisco Gallardo de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Víctor Puchades de LABAJOS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Hendrik-Jan Zeelenberg de LABAJOS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de LABAJOS, Diego Coalla, col·locà la pilota just a les mans d'en Cancio Lazo Garcia. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Tony Hererra anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a LABAJOS.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Víctor Puchades de LABAJOS va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de LABAJOS, Gunārs Kapaklis, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de LABAJOS Dymitr Machulski va intentar enganyar Cancio Lazo Garcia amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.