Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

eloitos (778332) - Rompe_Tibias (308589) » 596163395: T51/R3

Copa 596163395 Información oficial sobre el partido 596163395 en Hattrick

12.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 3

eloitos Alineación oficial del equipo 'eloitos' en el partido 0 - 3 Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
eloitos Alineación oficial del equipo 'eloitos' en el partido 2 - 1 Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,9 % 26,1 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

eloitos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Séverin Faverjon del eloitos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Vjekoslav Peh quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): Jaime Vega Gallego hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Vjekoslav Peh havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Matthäus Kulick i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a eloitos, però el xut de Eleodoro Barrantes va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Vjekoslav Peh va disposar d'una bona oportunitat al minut 81, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Caião Evaristo de eloitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Després de 7 minuts jugats, Vasily Pridachin es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jaime Vega Gallego.

Los Satanases del Infierno

Goles Goles

  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 30 minuts, Dieter-Norbert Wieynk va superar per velocitat Álvaro León Borrero per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Yiorgos Magkas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Peter Stolpe va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 0 - 3 per a Satanases.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Joram van der Meij va estar a punt de posar per davant a Satanases amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Bozhan Zahariev va impedir un gol cantat.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Satanases van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 34 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Khodadad Afzalnejad no va ser gens encertat.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Peter Stolpe va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Satanases van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 82 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Khodadad Afzalnejad, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yiorgos Magkas de Satanases la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.