Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reino de Vilanueva C.F (122555) - koby fc (1368631) » 596163104: T51/R3

Copa 596163104 Información oficial sobre el partido 596163104 en Hattrick

12.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 3

Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido 2 - 1 A l'altra banda FC Alineación oficial del equipo 'A l'altra banda FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido 0 - 1 A l'altra banda FC Alineación oficial del equipo 'A l'altra banda FC' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Escabriolentos

Goles Goles

  • 110 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74, Escabriolentos van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Joan Albert Serrahima va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 119 Minuto 104 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Escabriolentos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sergi Santacreu va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Escabriolentos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Egon Volckamer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Sergi Santacreu de Escabriolentos va intentar batre la porteria rival al minut 70 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 242 Minuto 95 (Ocasión de contra por la izquierda): Escabriolentos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 95, però Luis Parrael va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 106 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Escabriolentos, l'equip va recuperar la pilota al minut 106 i va contraatacar. En Dominik Troup va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

A l'altra banda FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Connor Kandlinger quedar desmarcat i marcar per a laltra al minut 54. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Escabriolentos. La jugada d'estratègia del laltra per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Connor Kandlinger va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a laltra al minut 34, però el xut de Peter Svensson va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Brais Caxiao, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Estanislau Artau no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del laltra que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hakan Tarpuş, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 207 Minuto 100 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Bengt Lifmar de laltra no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santiago Velázquez de laltra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 72 (Lesión (no subst.)): laltra no podia fer cap canvi en Leonardo Ayllón va deixar el terreny de joc al minut 72 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.
  • 093 Minuto 75 (Lesión (no subst.)): Al minut 75, Santiago Velázquez va haver de deixar el terreny de joc lesionat. laltra no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.