Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Múrcia (1454935) - bemainus (991359) » 596163099: T51/R3

Copa 596163099 Información oficial sobre el partido 596163099 en Hattrick

12.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 3

Real Múrcia Alineación oficial del equipo 'Real Múrcia' en el partido 1 - 2 Atlético Humor Amarillo Alineación oficial del equipo 'Atlético Humor Amarillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Múrcia Alineación oficial del equipo 'Real Múrcia' en el partido 1 - 1 Atlético Humor Amarillo Alineación oficial del equipo 'Atlético Humor Amarillo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,6 % 28,2 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Múrcia

Goles Goles

  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 50 gràcies a la jugada de Gerard Folguera, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eduardo Ilorobeitia va estar a punt d'acabar en gol al minut 49, però el porter visitant Torquato Canazza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Pepito Regidor de Múrcia no va ser gol per ben poc.
  • 211 Minuto 102 (Ocasión por el centro): Al minut 102, Gerard Folguera quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Atlético Humor Amarillo

Goles Goles

  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 68 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Atlético. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Giorgio Griffini xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 119 Minuto 101 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Sergi Pastó va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 101.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atlético va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sergi Pastó, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Iván Aguilo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Alirio Barrientos va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Atlético va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rafael Fernández va desviar el xut final de Alirio Barrientos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Era el minut 82 quan després d'una dura entrada, el jugador Maciej Boniewicz de Atlético s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 11 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Yves Courtade no li va importar gens ni mica.