Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Euskal Presoak (1417642) - Athletic Baganes (1432211) » 596162776: T51/R3

Copa 596162776 Información oficial sobre el partido 596162776 en Hattrick

12.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 3

flipiton Alineación oficial del equipo 'flipiton' en el partido 1 - 3 Athletic Baganes Alineación oficial del equipo 'Athletic Baganes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
flipiton Alineación oficial del equipo 'flipiton' en el partido 2 - 2 Athletic Baganes Alineación oficial del equipo 'Athletic Baganes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,7 % 39,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flipiton

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Lionel Funk la va rematar Felipe Vales amb una magnífica volea que va fer pujar per a flipiton el 1 - 1.
  • 109 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Ermes Laurora després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Athletic Otto Kallila, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Trivimi Poopuu del flipiton ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): flipiton enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Dario Bahat de flipiton va abandonar el terreny de joc després de 40 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Andoni Mora Aragon va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Andoni Mora Aragon va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Athletic Baganes

Goles Goles

  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Bruno Marchèse va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 42 de partit va donar a Athletic l'avantatge per 1 - 3. Slavomír Gregorík en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Athletic la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Virgílio Guedes quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Diego Montoya, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Al minut 22, Javier Patruno de Athletic es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 36 (Tirita): Era el minut 36 quan després d'una dura entrada, el jugador Daniel Hazelhurst de Athletic s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 75 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Virgílio Guedes se sentia fresc com una rosa.