Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paladines (124788) - Son-Bauló CF (1333965) » 595941289: T51/R2

Copa 595941289 Información oficial sobre el partido 595941289 en Hattrick

05.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 2

Paladines Alineación oficial del equipo 'Paladines' en el partido 2 - 3 Carabanchel Jerezano Redux Alineación oficial del equipo 'Carabanchel Jerezano Redux' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Paladines Alineación oficial del equipo 'Paladines' en el partido 1 - 2 Carabanchel Jerezano Redux Alineación oficial del equipo 'Carabanchel Jerezano Redux' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paladines

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mats Myrbratt, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 110 Minuto 70 (Gol de falta): Ants Ikals va aconseguir l'empat per a Paladines mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Paladines per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Akash Mehta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25, Akash Mehta arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Paladines va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 72 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mats Myrbratt ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 210 Minuto 105 (Ocasión de falta): Ants Ikals va llançar una falta directa al minut 105 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Krsto Mustać de Paladines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 104 (Lesión leve): Paladines va fer una substitució al minut 104. Judas Caçapava va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pierre Lebon.

Carabanchel Jerezano Redux

Goles Goles

  • 161 Minuto 7 (Gol por el centro): Carabanchel van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 7, quan Korneliusz Warcholiński va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 115 Minuto 48 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 48 minuts, Korneliusz Warcholiński va superar per velocitat Lazar Rankov per posar el 1 - 2 al marcador.
  • 172 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Baptiste Lauriol quedar desmarcat i marcar per a Carabanchel al minut 91. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Fernando Brühlmeier, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Javier Mata no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Baptiste Lauriol de Carabanchel va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 66 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Carabanchel va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fernando Brühlmeier va desviar el xut final de Javier Mata després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 104 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Samuel Campos després de 104 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fernando Brühlmeier va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isaac Sadurní de Carabanchel es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.