Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salmadara Key (1414628) - Real Abadia (1596720) » 595941237: T51/R2

Copa 595941237 Información oficial sobre el partido 595941237 en Hattrick

05.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 2

Merluç Team Alineación oficial del equipo 'Merluç Team' en el partido 3 - 5 Legends, F.C. Alineación oficial del equipo 'Legends, F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Merluç Team Alineación oficial del equipo 'Merluç Team' en el partido 2 - 1 Legends, F.C. Alineación oficial del equipo 'Legends, F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,0 % 20,9 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Merluç Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Merluç, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Marcial Amill per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): Amb 18 minuts jugats, en Otávio Borba va augmentar l'avantatge de Merluç a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Merluç van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Eliseo Monjategi va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marcial Amill per poc que no incrementa el marcador al minut 22. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luigi Caironi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Merluç va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Otávio Borba en un 1 contra 1 amb el porter Luigi Caironi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Merluç es va veure beneficiat per la polèmica al minut 89, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però José María Patiño va relliscar al moment de fer el xut i el porter Luigi Caironi no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 112 (Lesión leve): Merluç va fer una substitució al minut 112. Heniek Zdunek va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Øivind Lavik.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Pantaleo Casapietra no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Merluç José María Patiño va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Eliseo Monjategi de Merluç anava molt fort i col·locat però Luigi Caironi no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Otávio Borba va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Bořek Nykl de Merluç va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Legends, F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 23 minuts quan César Saavedra va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Legends,.
  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 74, quan Alessio Fontanari va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 7, en un 1 contra 1 amb el porter, però Heniek Zdunek va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de César Saavedra des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Merluç. La jugada d'estratègia del Legends, per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alessio Fontanari va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Legends, Martin Reiter no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Øivind Lavik es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Alessio Fontanari anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 4 per a Legends,.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Legends,, Nicolas Berger, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.