Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Kpe (1337081) - Halcones Milenarios (992866) » 595940893: T51/R2

Copa 595940893 Información oficial sobre el partido 595940893 en Hattrick

05.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 2

FC.ARCTIC Alineación oficial del equipo 'FC.ARCTIC' en el partido 1 - 0 Seis do nadal Alineación oficial del equipo 'Seis do nadal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC.ARCTIC Alineación oficial del equipo 'FC.ARCTIC' en el partido 2 - 0 Seis do nadal Alineación oficial del equipo 'Seis do nadal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC.ARCTIC

Goles Goles

  • 123 Minuto 100 (Gol por la derecha): Corria el minut 100 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Rumen Púrvanov, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip FC.ARCTIC Gian Luca Del Casale quasi marca al minut 18 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Nicolas Pogăcean l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): FC.ARCTIC va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rumen Púrvanov en un 1 contra 1 amb el porter Brett Rioch, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Armando Gomes va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Brett Rioch va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rumen Púrvanov va estar a punt d'avançar els locals al minut 67 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Nicolas Pogăcean del FC.ARCTIC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Seis do nadal

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): nadal van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 4, però el xut de Lolo Jiménez des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de nadal, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Oskar Brackwede va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de nadal va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jofre Arroyo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.