Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gitanos warriors (1585632) - carfer (1432148) » 595940632: T51/R2

Copa 595940632 Información oficial sobre el partido 595940632 en Hattrick

05.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 2

MaTuJiTaTeaM Alineación oficial del equipo 'MaTuJiTaTeaM' en el partido 5 - 4 carfer Alineación oficial del equipo 'carfer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
MaTuJiTaTeaM Alineación oficial del equipo 'MaTuJiTaTeaM' en el partido 4 - 2 carfer Alineación oficial del equipo 'carfer' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,7 % 6,3 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MaTuJiTaTeaM

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Damien Alonso va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Manfred Heyer va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 82.
  • 111 Minuto 115 (Gol por el centro): Passat el minut 115 de joc, Jimmy Valcárcel facilitava les coses al MaTuJiTaTeaM amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): MaTuJiTaTeaM van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 17 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Frederico Stefanino no va ser gens encertat.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Jimmy Valcárcel va estar a punt d'empatar per a MaTuJiTaTeaM quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Félix Asturias va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Jimmy Valcárcel de MaTuJiTaTeaM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Frederico Stefanino.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de MaTuJiTaTeaM Arvid Habermeier no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Félix Asturias es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Berbiz Etxabarrigoitia de MaTuJiTaTeaM va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de MaTuJiTaTeaM Damien Alonso va intentar enganyar Félix Asturias amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ángel Gracia de MaTuJiTaTeaM anava molt fort i col·locat però Félix Asturias no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ernesto Ruiz, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Félix Asturias va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de MaTuJiTaTeaM i 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Eduardo Lopera va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.

carfer

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Quirze Turell que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): carfer agafava avantatge al minut 39 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Òscar Femenias amb mestria.
  • 171 Minuto 101 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Rui Couto Fernandes que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a carfer.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de carfer a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pepe Samaniego va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Jorge Plaza Sánchez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Javier Ángel Ozores va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31, Rui Couto Fernandes de carfer es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Després de 41 minuts jugats, Patxi Vasconcelos es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Eugenio Da Pos.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Àlex Mercader anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a carfer.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de carfer Leopoldo Jacinto Pinedo Salazar va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Eloi Prieto xutant per a carfer va fer anar la pilota just on la volia, però Javier Ángel Ozores, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Eugenio Da Pos de carfer anava molt fort i col·locat però Javier Ángel Ozores no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Rui Couto Fernandes va xutar fora per a carfer, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de carfer Òscar Femenias va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.