Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ayamonte Milks (796032) - DMILAN 2.0 (1601942) » 595940370: T51/R2

Copa 595940370 Información oficial sobre el partido 595940370 en Hattrick

05.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 2

Patates Team Alineación oficial del equipo 'Patates Team' en el partido 3 - 2 RealMadridcr3 Alineación oficial del equipo 'RealMadridcr3' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patates Team Alineación oficial del equipo 'Patates Team' en el partido 2 - 0 RealMadridcr3 Alineación oficial del equipo 'RealMadridcr3' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patates Team

Goles Goles

  • 108 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Tiaguinho Azulão encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Facundo Peric només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.
  • 110 Minuto 76 (Gol de falta): Baldassarre Pioggia va aconseguir l'empat per a Patates mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.
  • 124 Minuto 99 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 99 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Baldassarre Pioggia. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): José Ramírez va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 39 de joc.
  • 287 Minuto 43 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Patates va deixar en bona posició a en Bilbil Naqi per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 285 Minuto 97 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Patates la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 287 Minuto 103 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Patates tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Facundo Peric ho va intentar al minut 103 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Després de 63 minuts jugats, Artur Hespanhol es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Valentin Zinoviev.

RealMadridcr3

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 40 minuts, el tirador de faltes del RealMadridcr3 va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rastislav Španěl, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip RealMadridcr3 va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Geraldinho Mesquita va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): RealMadridcr3 van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però Eduard Zadziran va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 44, un contraatac del RealMadridcr3 no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Marco Grado perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): RealMadridcr3 van sortir al contraatac al minut 75, però José Ramírez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de RealMadridcr3 van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José Ramírez va sortir desviat a la dreta de la porteria.