Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

COTAILLA_19 (1587663) - Real Independiente Cordobés C.F. (1366576) » 595940223: T51/R2

Copa 595940223 Información oficial sobre el partido 595940223 en Hattrick

05.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 2

Trancas&Barrancas Alineación oficial del equipo 'Trancas&Barrancas' en el partido 4 - 5 Kinder Sorpresa Alineación oficial del equipo 'Kinder Sorpresa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Trancas&Barrancas Alineación oficial del equipo 'Trancas&Barrancas' en el partido 2 - 6 Kinder Sorpresa Alineación oficial del equipo 'Kinder Sorpresa' en el partido
Tiene suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trancas&Barrancas

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Máté Császi va donar a Trancas&Barrancas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Trancas&Barrancas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Arno Knie va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 els aficionats van embogir quan en Auksuolis Lichodzejevskis va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Trancas&Barrancas.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Trancas&Barrancas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Stefan Etlin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 33 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Randolf Doebereiner de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rody Werner de Trancas&Barrancas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Randolf Doebereiner de Trancas&Barrancas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kinder Sorpresa

Goles Goles

  • 153 Minuto 37 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Sorpresa seguien lluitant fins al final. Al minut 37, fruit d'aquests esforços, Luis Colomo va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Pedro Zuriano, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 41.
  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 70 del partit, anotant el 4 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Jesús Luis Olivares.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 4 - 4 mitjançant un bon xut de David Tello Ortiz que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 84, quan David Tello Ortiz va posar els visitants Sorpresa per damunt al marcador per 4 - 5, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Jesús Luis Olivares va estar a punt de posar per davant a Sorpresa amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raúl Gutiérrez de León va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jesús Luis Olivares sol davant la porteria al minut 28, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Leonardo López de Sorpresa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.