Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real San Lorenzo Martir (1597847) - Peña BM 3.0 (1592805) » 595938962: T51/R2

Copa 595938962 Información oficial sobre el partido 595938962 en Hattrick

05.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 2

RAPTORES C.F. Alineación oficial del equipo 'RAPTORES C.F.' en el partido 0 - 3 Real Betisen F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Betisen F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
RAPTORES C.F. Alineación oficial del equipo 'RAPTORES C.F.' en el partido 0 - 6 Real Betisen F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Betisen F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAPTORES C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Karo Virranta de Raptores va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73 del partit, Karo Virranta de l'equip Raptores, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Real Betisen F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 37, quan Aitor Arezketa va posar els visitants Betisen per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Aitor Arezketa de Betisen va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Cristo Jiménez Gracia va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Joaquín Villaquilambre quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Betisen va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Julio Calvo va desviar el xut final de Martín Rubio de Barrio després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antonio Navarro ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Raptores. La jugada d'estratègia del Betisen per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Aitor Arezketa va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Bartolomé Ceravalls va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Martín Rubio de Barrio de Betisen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.